Cabaran Pengurusan Harta Tanah Wakaf: Kajian Kes Terhadap Pengalaman Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP) - Atikullah Abdullah; Mohd Nor Adzhar Ibrahim; Salmi Shaimi; Ahmad Syukran Baharuddin; Mohammad Amir Wan Harun (USIM Press, Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Ulum Islamiyyah, Volume 33 Issue 1 Page (85–97)