Kajian Rintis Terhadap Keperluan Kad Gamifikasi Mudah Kenali Ilmu Hadis (asasdith) Di Universiti Islam Selangor (uis) - Siti Mursyidah Mohd Zin; Farhah Zaidar Mohamed Ramli; Suriani Sudi; Phayilah Yama; Siti Rosilawati Ramlan (Hadith and Aqidah Research Institute (UIS), Selangor, 2025)
HADIS, Volume 14 Issue 27 Page (14-23)