Penilaian Akidah Dan Syariah: Perspektif Terhadap Filem ‘Mentega Terbang’ - Nurul Aliaa Mohd Shukri; Muhammad Raqib Mohd Sofian; Safiyyah Ahmad Sabri; Frizki; Yulianti Nurnisya; FirlyAnnisa; Muhamad Zaki Mustafa (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2024 (SAIS 2024) Editor: Siti Rubaini Mat (K), Azman Ab Rahman, Rezki Perdani Sawai, Muhammad Nuruddin Sudin, Umi Hamidaton Soffian Lee ,Nur Ilyana Ismarau Tajuddin 26 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Pengajian Bahasa Utama (FPBU), Institut Sains Islam (ISI) dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM