Peranan Masjid dalam Menguruskan Skim Wang Khairat Kematian (SWKK) di Masjid Jamek Qaryah Taman Kucai Lunas Kedah Menuju Ke Arah Ekonomi Sosial Halalan Toyyiban - Setiyawan Gunardi; Zawin Hannan Sofea Shahbuddin; Azman Ab. Rahman; Ahmad Zaki Salleh; Syed Mohd Najib Syed Omar; Khairunneezam Mohd Noor (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2024 (SAIS 2024) Editor: Siti Rubaini Mat (K), Azman Ab Rahman, Rezki Perdani Sawai, Muhammad Nuruddin Sudin, Umi Hamidaton Soffian Lee ,Nur Ilyana Ismarau Tajuddin 26 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Pengajian Bahasa Utama (FPBU), Institut Sains Islam (ISI) dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM