Steering Towards Takaful: What Drives USIM Students To Choose Motor Takaful? - Junaidah Abu Seman; Isma' Ilias; Shafiqal Iylia Azeman; Wan Nur Solehah Wan Shariff; Muhammmad Fadhlan Mursyidi Qamarul Arifin; Muhammad Nurnadzem Ahmad Khairuddin (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2024 (SAIS 2024) Editor: Noorfajri Ismail (Head of Editorial), Syamila Mansor, Ahmad Fadly Nurullah Rasedee, Haslinawati Mohd Mustapha, Abdul Rashid Abdul Aziz, Junaidah Abu Seman & Siti Rubaini Mat 26 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Pengajian Bahasa Utama (FPBU), Institut Sains Islam (ISI) dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM