Quranic Education for Autistic Children in Malaysia - Yuslina Mohamed; Raudhah Nurdin Muhammad (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2024 (SAIS 2024) Editor: Noorfajri Ismail (Head of Editorial), Syamila Mansor, Ahmad Fadly Nurullah Rasedee, Haslinawati Mohd Mustapha, Abdul Rashid Abdul Aziz, Junaidah Abu Seman & Siti Rubaini Mat 26 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Pengajian Bahasa Utama (FPBU), Institut Sains Islam (ISI) dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM