Wasa’il Ithbat Dalam Undang-undang Keterangan Islam: Analisis Perundangan Terhadap Keabsahan Dokumen Elektronik Di Mahkamah Syariah Malaysia Means Of Proof In Islamic Law Of Evidence: A Legal Analysis Of The Admissibility Of Electronic Documents In Malaysia - Mohamad Aniq Aiman Alias; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Ahmad Syukran Baharuddin; Muzaffar Syah Mallow (FACULTY OF SYARIAH AND LAW, USIM, 2025)
Malaysian Journal of Syariah and Law, Volume 12 Issue 3 Page (689-700)