مستوى الالتزام الديني لدى طلبة جامعة مؤتة دراسة تحليله مبدئية - Khaled Mufleh Al-Maraiah; Mikail Ibrahim; Sulaiman Ismail (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2024 (SAIS 2024) Editor: Zalika Adam, Manal Jusoh, Syed Najihuddin Syed Hassan, & Wan Muhammad Shaker Wan Adnan 26 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Pengajian Bahasa Utama (FPBU), Institut Sains Islam (ISI) dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM