الضوابط الشرعية في الرقمنة المالية: دراسة حالة العملات الافتراضية - Mahmoud Mohamed Ali Mahmoud Edris; Muneer Ali Abdul Rab; Baidar Mohammed Mohammed Hasan; Muhammad Sharif Bashi (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2024 (SAIS 2024) Editor: Zalika Adam, Manal Jusoh, Syed Najihuddin Syed Hassan, & Wan Muhammad Shaker Wan Adnan 26 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Pengajian Bahasa Utama (FPBU), Institut Sains Islam (ISI) dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM