دراسة تحليلية للحديث المعلق والمرسل عند القنوجي في كتابه "عون الباري بحل أدلة البخا ري" - Shumsudin Yabi; Ibrahim Mubarak Almashjari; Muhammad Ali Hamad Al-Kurbi; Muhammad Sadiq Abdul Rahman Abdullah al-Mulla (Penerbit USIM, 2025)
Seminar Antarabangsa Islam dan Sains 2024 (SAIS 2024) Editor: Zalika Adam, Manal Jusoh, Syed Najihuddin Syed Hassan, & Wan Muhammad Shaker Wan Adnan 26 September 2024 Anjuran: Persatuan Kakitangan Akademik Universiti Sains Islam Malaysia (PKAUSIM),Fakulti Pengajian Bahasa Utama (FPBU), Institut Sains Islam (ISI) dan Institut Fatwa dan Halal (iFFAH), USIM