Perkataan “nazara” Dan Pecahannya Dalam Sahih Bukhari: Satu Analisis Makna Denotatif Dan Konotatif - Norfarhana Ahmad Ghafar; Hishomudin Ahmad; Norzulaili Mohd Ghazali; Zainal Abidin Hajib (GLOBAL ACADEMIC EXCELLENCE, 2025)
Indexed by MyCite