Kajian Tinjauan Mengenai Hadis-Hadis Dhaif Dalam Kitab "Hidayatul Muta'allim" Yang Dikarang Oleh Sheikh Ahmad Bin Yusuf Al-Fatani : Bab Kelebihan Membaca Basmallah – Bab Kelebihan Ilmu - Abdulloh Salaeh; Syed Najihuddin Syed Hassan; Amran Abdul Halim; Mohd Zohdi Mohd Amin; Ahmad Kamel Mohamed; Nidzamuddin Zakaria; Mohd. Fauzi Mohd. Amin; Norhasnira Ibrahim (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2025)
E-Proceeding The9th International Conference on Nabawi Heritage(SWAN 2024) Theme: Prophetic Legacy in Development of Civil Society in the Era of Artificial Intelligence (AI) 6-7 November 2024