Pendekatan Ibnu Adel Al-Hambali (Wafat 880h) Dalam Penggunaan Hadis di Dalam Kitabnya Al-Lubab Fi Ulum Al-Kitab: Kajian Terhadap Surah Al-Dhuha - Ahmad Kamel Mohamed; Amran Abdul Halim; Syed Ahmad Termizi Syed Omar; Abdulloh Soleh (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2025)
E-Proceeding The 9th International Conference on Nabawi Heritage (SWAN 2024) Theme: Prophetic Legacy in Development of Civil Society in the Era of Artificial Intelligence (AI) 6-7 November 2024