Pembangunan Modul Pencegahan Kemurungan Menurut Perspektif Hadith Satu Analisis Keperluan - Abdul Rasydan Mohamad Rusli; Azwira Ab Aziz; Rezki Perdani Sawai (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2025)
E-Proceeding The 9th International Conference on Nabawi Heritage (SWAN 2024) Theme: Prophetic Legacy in Development of Civil Society in the Era of Artificial Intelligence (AI) 6-7 November 2024