Hadis-Hadis Galakan Mendampingi Al-Quran: Pemangkin Motivasi Intrinsik dan Ekstrinsik ke Arah Peningkatan Spiritual - Hayati Hussin; Abdul Rahim Ahmad; Muhammad Hafiz Saleh; Rohana Zakaria; Nurul Asiah Fasehah Muhamad; Mardhiyah Yahaya; Aslam Farah Selamat (Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, 2025)
E-Proceeding The 9th International Conference on Nabawi Heritage (SWAN 2024) Theme: Prophetic Legacy in Development of Civil Society in the Era of Artificial Intelligence (AI) 6-7 November 2024