Aplikasi Kaedah Al-Zajr Bi Al-Hajr Sebagai Pendekatan Menangani Isu LGBT di Malaysia - Sharul Fitry Abdul Majid; Muhammad Talhah Ajmain @ Jima’ain; Wan Mohd Khairul Firdaus Wan Khairuldin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Malaysian Journal of Syariah and Law, Volume 12 Issue 3 Page (598–608)