Ekoterapi dalam Islam: Kajian Terhadap Pengasingan (‘Uzlah) Nabi Saw di Gua Hira’ Sebagai Terapi Mental dan Spiritual - Dzulfaidhi Hakimie Dzulraidi; Mohd Solleh Ab Razak; Umar Muhammad Noor; Mohd Dahlan A. Malek (Penerbit USIM, 2025)
E-Prosiding Seminar Antarabangsa Usul Fiqh (iSUFI) 2024 18 Disember 2024 Anjuran: Fakulti Syariah dan Undang-Undang Penyunting: Irwan bin Mohd Subri, Azman bin Ab Rahman, Ahmad Syukran bin Baharuddin, Hussein 'Azeemi Abdullah bin Thaidi