Fiqh Al-Waqi' dalam Penerapan Forensik Digital: Memahami Konteks dan Realiti Semasa - Mohamad Aniq Aiman Alias; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Ahmad Syukran Baharuddin; Hasnizam Hashim; Tuan Muhammad Faris Hamzi Tuan Ibrahim (Penerbit USIM, 2025)
E-Prosiding Seminar Antarabangsa Usul Fiqh (iSUFI) 2024 18 Disember 2024 Anjuran: Fakulti Syariah dan Undang-Undang Penyunting: Irwan bin Mohd Subri, Azman bin Ab Rahman, Ahmad Syukran bin Baharuddin, Hussein 'Azeemi Abdullah bin Thaidi