Undang-Undang Kebajikan Haiwan di Malaysia: Perlindungan Terhadap Haiwan Jalanan dalam Perspektif Islam - Arif Fahmi Md Yusof; Izawati Wook; Mashitah Abdul Mutalib; Nur Aina Abdulah (Penerbit USIM, 2025)
E-Prosiding Seminar Antarabangsa Usul Fiqh (iSUFI) 2024 18 Disember 2024 Anjuran: Fakulti Syariah dan Undang-Undang Penyunting: Irwan bin Mohd Subri, Azman bin Ab Rahman, Ahmad Syukran bin Baharuddin, Hussein 'Azeemi Abdullah bin Thaidi