Analisis Unsur-Unsur Ideologi Songsang dalam Filem Mentega Terbang (2023) Berdasarkan Pandangan Syariah - Iswandi Harahap Burhanuddin; Akli Ahmad; Nur Sarah Tajul Urus; Abdul Salam Muhamad Shukri; Mohd Bakri Abu Bakar; Mohd Adlin Salleh (Penerbit USIM, 2025)
E-Prosiding Seminar Antarabangsa Usul Fiqh (iSUFI) 2024 18 Disember 2024 Anjuran: Fakulti Syariah dan Undang-Undang Penyunting: Irwan bin Mohd Subri, Azman bin Ab Rahman, Ahmad Syukran bin Baharuddin, Hussein 'Azeemi Abdullah bin Thaidi