The Application of Biotransformation (Istihalah) in Generic Process of Vaccines Manufacturing from Islamic Law Perspective - Zizi Azlinda Mohd Yusof; Khairun Nain Nor Aripin; Mohammad Naqib Hamdan; Siti Syahirah Saffinee; Setiyawan Gunardi (Penerbit USIM, 2025)
E-Prosiding Seminar Antarabangsa Usul Fiqh (iSUFI) 2024 18 Disember 2024 Anjuran: Fakulti Syariah dan Undang-Undang Penyunting: Irwan bin Mohd Subri, Azman bin Ab Rahman, Ahmad Syukran bin Baharuddin, Hussein 'Azeemi Abdullah bin Thaidi