Patients’ Beliefs and the Selection of Periodontal Regenerative Materials Among Periodontal Patients Attending Universiti Sains Islam Malaysia (USIM): A Pilot Study - Muhammad Annurdin Sabarudin; Nor Shahira Saroni; Nur Syahidah Zainal; Nor Haliza Mat Baharin; Nur Ayman Abdul Hayei; Azlan Jaafar (Penerbit USIM, 2025)
E-Prosiding Seminar Antarabangsa Usul Fiqh (iSUFI) 2024 18 Disember 2024 Anjuran: Fakulti Syariah dan Undang-Undang Penyunting: Irwan bin Mohd Subri, Azman bin Ab Rahman, Ahmad Syukran bin Baharuddin, Hussein 'Azeemi Abdullah bin Thaidi