Fostering the Integration of ‘Aqli and Naqli in Al-Siyasah Alsyar’iyyah Course: The Role of Blended Learning - Syaryanti Hussin; Intan Nadia Ghulam Khan; Hasnizam Hashim; Muhammad Najib Abdullah; Nabilah Yusof @ Abdul Rahman; Zahari Mahad Musa (Penerbit USIM, 2025)
E-Prosiding Seminar Antarabangsa Usul Fiqh (iSUFI) 2024 18 Disember 2024 Anjuran: Fakulti Syariah dan Undang-Undang Penyunting: Irwan bin Mohd Subri, Azman bin Ab Rahman, Ahmad Syukran bin Baharuddin, Hussein 'Azeemi Abdullah bin Thaidi