ولاية الفقيه والت ر شي ع الدستوري الإسلا ي م: دراسة التعارض والتأثير على الاستقرار والسلم الاجتماعي - Baidar Mohammed Mohammed Hasan; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Hasnizam Hashim; Muneer Ali Abdul Rab (Penerbit USIM, 2025)
E-Prosiding Seminar Antarabangsa Usul Fiqh (iSUFI) 2024 18 Disember 2024 Anjuran: Fakulti Syariah dan Undang-Undang Penyunting: Irwan bin Mohd Subri, Azman bin Ab Rahman, Ahmad Syukran bin Baharuddin, Hussein 'Azeemi Abdullah bin Thaidi