أثر استحداث الخدمات المصرفية الاسلامية لزيادة جودتها مصرفيا في البنوك الإسلامية الأردنية - Muhammad Aunurrochim Mas'ad Saleh; Sadam Mahmoud Ali Al Zuob; Ammar Ahmad Abedalziz Alsouliman (Penerbit USIM, 2025)
E-Prosiding Seminar Antarabangsa Usul Fiqh (iSUFI) 2024 18 Disember 2024 Anjuran: Fakulti Syariah dan Undang-Undang Penyunting: Irwan bin Mohd Subri, Azman bin Ab Rahman, Ahmad Syukran bin Baharuddin, Hussein 'Azeemi Abdullah bin Thaidi