Integriti Menurut Perspektif Wahyu: Kajian Peranannya dalam Pembangunan Lestari Islam - Siti Sarah Izham; Noor Aznaim Abd Latif; Siti Nor Amira Mohamad; Shahirah Said (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Maʿālim Al-Qurʾān Wa Al-Sunnah, Volume 20 Issue 2 Page (471-485)