Implementasi Surah al-Hujurat Bagi Membendung Konflik dan Melestarikan Hubungan Baik di Tempat Kerja - Yasir Ramlee (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Maʿālim Al-Qurʾān Wa Al-Sunnah, Volume 20 Issue 2 Page (454-470)