Tahap Kefahaman Mengenai Kenyataan Berbaur Kebencian di Media Sosial dalam Kalangan Masyarakat Malaysia - Ku Hasnita Ku Samsu; Mohd Mahadee Ismail; Yok Fee Lee; Ratna Roshida Ab Razak; Arfah Ab Majid; Mohd Sabri Md. Nor; Zatul Himmah Adnan (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Sains Insani, Volume 9 issue 2 Page (246-257)