Kepelbagaian Strategi Pengajaran Al-Quran kepada Murid Masalah Pembelajaran - Nurul Afisah Hussin; Izuli Dzulkifli; Mohd Nazri Ahmad (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Journal of Quran Sunnah Education & Special Needs, Volume 8 Issue 2 Page (33-48)