Analisis Fakta Sirah Berkaitan Kelahiran dan Kewafatan Nabi Saw dalam Buku Teks Pendidikan Islam Tingkatan Satu Berdasarkan Manhaj Al-Muḥaddithīn - Fadzlan Abd Kadir; Roshimah Shamsudin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Journal Of Hadith Studies, Volume 9 Issue 2 Page (91-107)