Kedudukan Penggunaan Hadis Ahad Mengikut Perspektif al-Bukhari dan al-Syafie - Mohamad Qamarulzaman Bin Mohamad Zani; Amran Abdul Halim; Azman Abdul Rahman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
Journal Of Hadith Studies, Volume 9 Issue 2 Page (77-90)