Analisis Undang-undang Muamalat Islam dalam Hukum Kanun Lingga, Sarawak - Noranizah Yusuf; Saimi Bujang (Universiti Sains Islam Malaysia, 2025)
The Journal of Muamalat and Islamic Finance Research, Volume 21 Issue 2 Page (102-117)