Masalah dan Cabaran Tadabbur Al-Quran dalam Kalangan Pelajar Tahfiz Model Ulul Albab (TMUA) - Rohana Zakaria; Mohd Asri Ishak; Sharifah Noorhidayah Syed Aziz; Mardhiah Yahaya; Hayati Hussin; Sofea Thanaa’ Saibon (Faculty of Islamic Civilisation Studies, UIS, 2025)
Indexed by MyCite