Memahami Strategi Manipulasi Naratif dan Modus Operandi Ekstremis: Keperluan Mendidik Masyarakat - Kartini Binti Kamaruzzaman; Ros Aiza Mohd Mokhtar; Abdul Rashid Abdul Aziz; Ali Nasser Ali Al-Tahitah; Is’haq Ibrahim Ahmad Bani Melhem (Secholian Publication, 2025)
Malaysian Journal of Social Sciences and Humanities (MJSSH) Volume: 9 No:2 (page: 1-12)