Pentakrifan Dan Penisbahan Ahli Sunnah Waljamaah (al-asha'irah Dan Al-maturidiyyahah) Dalam Undang-undang Pentadbiran Agama Islam Kerajaan Negeri: Satu Analisis Kritis Dalam Konteks Malaysia - Muhammad Khairi Mahyuddin; Nurhanisah Senin; Mohammed Amin Ali Ali Mohammed Eyssa (Jabatan Mufti Wilayah Persekutuan, 2024)
Non-Indexed Publication