Integrasi Model Biopsikososial-spiritual dan Kaunseling Islam ke Arah Memperkasakan Kesejahteraan Psikologi Mahasiswa Muslim Era Digital - Nazneen Ismail; Nurzatil Ismah Azizan; Siti Mursyidah Mohd Zin; Nurhanisah Senin; Dharatun Nisa Puad Mohd Kari (Penerbit UTHM, 2024)
Indexed by MyCite