Eksplorasi Pusat Pendidikan Anak Istimewa: Kajian di Beberapa Pusat Terpilih di Kuantan - Zati Nazifah Abdul Rahim; Noornajihan Ja‘afar; Nurul Asiah Fasehah Muhamad; Helimy Aris (Academic Inspired Network, 2024)
Indexed by MyCite