Penglibatan Ketenteraan Saljuq Era Alp Arslan (1063-1072) dalam Perang Manzikert (1071) - Raja Muhammad Imran Raja Abdul Aziz; Ezad Azraai Jamsari; Adibah Sulaiman (Penerbit Universiti Islam Melaka, 2024)
Jurnal ‘Ulwan Jilid 9 (Bil.2) (page: 115-134)