Analisis Terhadap Konsep Penerimaan Dan Pengesahan E-kitabah sebagai Kaedah Pembuktian menurut Perundangan Islam Di Malaysia - Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Lukman Abdul Mutalib; Zulfaqar Mamat; Hasnizam Hashim; Ahmad Syukran Baharuddin; Baidar Mohammed Mohammed Hassan; Mohamad Aniq Aiman Alias (usim press, 2024)
LexForensica: Forensic Justice And SocioLegal Research Journal, Volume 1 Issue 1 Page (1-12)