Penguatkuasaan Jenayah Syariah Terhadap Lesbian, Gay, Biseksual Dan Transgender (lgbt) Dalam Talian Di Malaysia: Analisis Tinjauan Literatur Sistematik - Nur Al-Farhain Kamaruzaman; Nur Aina Abdulah; Mashitah Abdul Mutalib; Nurul Ain Chua; Afaf Sukari (Faculty of Syariah and Law, UIS, MALAYSIA, 2024)
Indexed by MyCite