Pengajian Kitab Turath Peringkat Sekolah Menengah Di Malaysia: Kajian Kes Kolej Permata Insan USIM - Tg Ainul Farha Tg Abdul Rahman; Zulkarnin Zakaria; Ahla Falihah Amir Fariz; Fauzul Fitri Zakariya (USIM Press, 2024)
Al-‘Abqari Volume: 31 Issue: 2 (page: 23-31)