Penghayatan Akidah dalam Surah Al-fatihah Menurut Pentafsiran Haji Abdul Malik Bin Karim Amrullah (1908-1981) - Muhammad Yusry Affandy bin Md Isa (Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM), 2024)
JURNAL YADIM : International Journal Of Islam And Contemporary Affairs Vol. 3 No: 2 (page: 72-91)