Kajian Kualitatif Terhadap Kaedah Perkongsian Untung Kepada Peserta Dalam Takaful - Md Azmi Abu Bakar; Nuradli Ridzwan Shah Mohd Dali (Persatuan Ekonomi Pengguna dan Keluarga Malaysia (MACFEA), 2024)
Non-Indexed Publication