Parameter Darar Dalam Membina Prosedur Operasi Standard (sop) Menangani Pandemik Daripada Perspektif Empat Mazhab - Mohd Rofaizal Ibrahim; Ahmad Misbah Mohamad Hilmi; Muhammad Ismail Abdulllah; Ismail Omar; Abdul Hakim Baharudin; Lukman Abdul Mutalib; Muhammad Shaberi (Fakulti Syariah and Law, Universiti Islam Selangor, 2024)
Indexed by MyCite