Terminologi Al-Ikhtiyar dalam Mazhab Syafie dan Penentuan Pendapat Muktamad: Analisis Ikhtiyarat Fiqhiyyah Imam Al-Ghazali dalam Kitab Bidāyat - Syed Salim Syed Shamsuddin; Muhammad Farid Wajdi Ab. Rahim; Mohammad Aizuddin Abdul Aziz (USIM Press, 2024)
LexForensica: Journal of Forensic Justice and Socio-Legal Research, Volume: 1 No: 1 (page: 41–55)