Sumbangan Pemikiran Abu Talib Al Makki Dalam Kaunseling Pasangan Muslim - Suhailiza Md. Hamdani; Marina Munira Abdul Mutalib; Dini Farhana Baharudin; Dr. Mohd. Zalidrizal Zakaria (Institut Latihan Islam Malaysia, 2024)
Jurnal ILIM, Volume 9 Issue 1