Status Riwayat Perawi Majhul antara Penerimaan dan Penolakan - A Irwan Santeri Doll Kawaid; Helimy Aris; Wan Kamal Nadzif Wan Jamil (USIM Press, 2024)
Journal Of Hadith Studies Volume: 9 No:2 (page: 20-32)