Manuskrip Kesultanan Melayu Buton Bertajuk Taḥsīn Al-awlād Fī Ṭā‘at Rabb Al-‘ibād: Suatu Pengenalan Naskhah Dan Kandungan - Muhammad Naufal Mohd Najib; Muhammad Mustaqim Mohd.Zarif; Mohd Anuar Mamat (Centre of Core Studies, USIM, 2024)
Sains Insani, Volume 9 Issue 2 Page (429-439)