Dimensi Pelajar Terhadap Penggunaan Aplikasi Teknologi Maklumat Dalam Kursus Murajaah Al-Quran: Kajian Terhadap Pelajar Program Sarjana Muda Qiraat Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) - Hayati Hussin; Abdul Rahim Ahmad; Muhammad Hafiz Saleh; Rohana Zakaria; Noor Hafizah Mohd Haridi; Abdul Rahman Abdul Ghani (Asian Scholars Network, 2024)
International Journal of Advanced Research in Education and Society Vol. 6, No. 4 (page :85-93)