Pendekatan Qira’ah Mubādalah Terhadap Ayat -Ayat Berkaitan Emansipasi Wanita: Analisis Karya Dr. Faqihuddin Abdul Kodir Berjudul ‘Perempuan (bukan) Sumber Fitnah’ - Muhamad Alihanafiah Norasid; Mohd Sobri Ellias; Mohd Manawi Mohd Akib; Sitinorkhadijah Binti Abdullah Sani (ACADEMIC INSPRED NETWORK Academic Inspred Network, 2024)
Indexed by MyCite